Limba: Ro / En

Omnium artium medicina nobilissima est. (Medicina este cea mai nobila arta.)Centrul Medical Dr. Popa a luat nastere din respect pentru viata si pasiune pentru medicina la inceputul anului 2009 cu o singura specialitate: obstetrica-ginecologie.

Pentru ca a inregistrat o dezvoltare rapida, centrul si-a inmultit serviciile medicale, gazduind acum urmatoarele specialitati: obstetrica-ginecologie, medicina interna, dermatologie, endocrinologie, urologie si laboratorul de analize medicale Bioclinica. Imbinand performanta si calitatea prin tot ceea ce facem suntem dedicati excelentei in serviciile medicale complete si in promovarea standardelor inalte de practica medicala.

Pentru ca sanatatea ta e cea mai importanta, dorim sa devenim centru medical de referinta la nivel national, garant al calitatii, recunoscut pentru valoarea pe care o aduce societatii. Misiunea noatra este de a oferi servicii care sa raspunda la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranta si confort.

Confortul fiecarui pacient este pentru Centrul Medical Dr. Popa o prioritate, astfel ca inca de la intrare te cufunzi intr-o ambianta relaxanta creata de simfonia culorilor calde si galeria de arta. Sustinuti de specialisti de foarte buna calitate si de o tehnologie ultraperformanta ne indeplinim de peste 5 ani promisiunea de a oferi fiecarui pacient cele mai bune solutii medicale. Centrul Medical Dr. Popa ofera pacientilor sai o gama variata de servicii medicale ce au la baza o experienta solida si o strategie creata sa ofere tratamente medicale la standarde europene.

Urmarim excelenta serviciilor in solutii intergrate de preventie, diagnostic si tratament printr-un efort de imbunatatire al infrastructurii medicale, a calitatii profesionale a personalului si a relatiei de respect si daruire pentru fiecare pacient.

 

Doctori